Last Updated:

Få Nyt Bredbånd Med Telenord

Categories Bredbånd

Telenor er en af de tunge drenge inden for bredbånd- og telefonibranchen. De har været på markedet i årevis, så du kan regne med, at de kan deres kram. Især inden for mobiltelefoni og mobilt bredbånd er de særligt stærke. De satser også meget på at give familier de bedste vilkår og de bedste samlede tilbud.

Som det fremgår af listen, så mænger Telenor sig med nogle af de andre selskaber, der kan gøre sig gældende, når det handler om priser og mængden af data. Det vidner om, at de er i stand til at levere høj kvalitet til nogle fornuftige priser.

telenord internet og mobil

Som nævnt, så er Telenor særlige i forhold til mobiltelefoner. Kunden kan vælge imellem et mobilabonnement med eller uden køb af en telefon. Vælger du et med telefon, så fungerer dit køb som en form for afbetaling, så du for et mindre beløb oveni kan få en telefon med i dit abonnement.

Desuden er det muligt at have et abonnement, hvor du kvit og frit kan få byttet din telefon til en nyere model. Det er da smart. Og virkelig attraktivt for nogen.

Du kan også få en lånetelefon, hvis din egen er til reparation. Også ret smart.

Deres mobile bredbånd er også genialt. Er du meget på farten, så er det ideelt at kunne have sit netværk med, så man ikke er afhængig af wi-fi. Det kan være den perfekte løsning for mange mennesker, der tit er væk hjemmefra og har brug for at kunne komme på nettet hvor som helst.

Telenor har nogle ret attraktive familieabonnementer både inden for telefoni og bredbånd. Det kan godt betale sig, hvis man er flere i husstanden, der har brug for at være på nettet samtidig.

Vælg Telenor, hvis du har brug for en stærk, solid og innovativ udbyder.