Last Updated:

Københavns bedste skønhedsklinik

Categories Skønhed

Er du den moderne og smarte fyr som går meget op i dit udseende, og lige mangler lidt ekstra gode tips til, hvordan du skal pleje din hud og måske især dit ansigt, så skal du lige kigge ind forbi cliniquecamille.dk, som er Københavns bedste skønhedsklinik.

Her er de specialister i mænd og deres hud, og det betyder, at du og din hud bliver analyseret, for derefter at finde ud af, hvilken behandling du skal give din hud i din daglige personlige pleje.

Københavns bedste skønhedsklinik

Total velvære og pleje

Alt for mange mænd går ikke op i hudpleje, og det kan på sigt gøre, at der sidder så mange affaldsstoffer i hudcellerne, at det ikke kan undgås, at det gå ud over udseendet. De ligner grå kedelige mænd, selvom de måske ikke er det. Udseendet er noget af det som giver et første indtryk, når man møder andre, og så skal det jo helst være en god oplevelse for alle parter.

Hos cliniquecamille.dk får du som mand en skøn skønhedsbehandling som blandt andet består af indledende rygmassage, dobbelt afrensning, peeling alt efter hudtype og tilstand, massage af nakke, skulde, ansigt og decolte, aktivt serum efter hudtype, special tilpasset ansigtsmaske og afsluttende serum, creme og solfaktor.

Ekstra energi til hverdagen

Udover at du får en analyse af din hud, og masser af gode ideer og råd til, hvordan du selv kan gøre en del for at pleje din hud bedst muligt, så får du også en helt fantastisk kropsbehandling, der vil give dig ekstra energi i mange uger efter. Det er en behandling som alle mænd burde unde sig selv.